Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Вашата цел:
Вашата цел е да научите немски или английски език от начинаещи до напреднало ниво? Тази поредица от онлайн курсове от ниво А1 до B2 ви дава възможност да научите тези езици за всякаква употреба, така че в бъдеще Вие да можете да поръчате в ресторант на немски или английски, да се подготвите за обучителен семестър в Германия или Англия или да кандидатствате за работа в чуждестранна фирма.
Каква е ролята на нашата онлайн оферта?
Онлайн курса се предлага за нивата A1 до B2. Вие ще постигнте максимален напредък в обучението в много кратко време, благодарение на гъвкавото време за планиране. Вие сами можете да зададете началото на курса и Вашето време на обучение, за да може всичко това да отговори на вашите индивидуални нужди.
Максималната продължителност на курса е шест месеца, но в зависимост от личните Ви предпочитания, този онлайн курс може да се извърши в рамките на много по-кратко време.
Важна предпоставка е подкрепата на учителя по време на курса. Той или тя ще ви осигурява постоянно обратна връзка и ще ви предоставя индивидуални съвети за учене.
Ние използваме интерактивна учебна програма, която да Ви учи да четете, пишете и говорите немски и английски език с помощта на професионални упражнения, материали и най-новите методи на обучение.

Онлайн курса по немски език, който ние в Логос предлагаме е подходящ за всички – без значение от възраст, професия и ниво на познания. Той е вид индивидуално обучение, което се извършва във виртуална класна стая, а сесиите се провеждат посредством Skype.

Какви са неговите предимства?

1. Това е вид обучение, което се съгласува със свободното време на ученика. Единственото нещо, което е нужно е да запазите индивидуален час за осъществяване на урочния материал с учител.

2. Онлайн обучението е високо ефективно и с доказана 100% успеваемост. Вече все повече хора одобряват този вид на обучение, от вкъщи, тъй като така се спестяват време за пътуване до офиса на езиковата школа.

3. Изработва се за всеки индивидуален учебен протокол.

4. Изгражда се форум, като преподавател по немски език отговаря на въпросите Ви.

5. Нива на обучение - всички, систематизирани по учебник и по европейските препоръчителни рамки.

6. Изясняване на граматическите правила – преговор.

7. Подготовка за всички изпити и сертификати – Test DaF, TELC и DsD.

Днес доброто владеене на английски език е задължително за Вашата успешна реализация. Ние знаем, че не винаги е лесно и възможно човек да се ангажира с традиционното обучение по английски език, което разбира се в нашето ежедневие отнема време и разходи.

Ние от Логос Ви предлагаме едно модерно, иновативно и практично решение – онлайн обучение по английски език във виртуално училище, което се провежда посредством Skype сесии.

Това обучение Ви дава възможността за интерактивни онлайн курсове, както и за провеждане на онлайн курсове с преподавател във виртуална класна стая в реално време.

Какво предлагаме?

  • Започване на курса по всяко време, при съобразени с Вас график и темпо.
  • Старт на уроците от самото начало, или ако по рано сте учили езика, от нивото на което сте в момента.
  • Вашите цели – подготвяме Ви за изпит, за работа в чужбина, за усвояване и използване на специфична терминология.