Подготовка за Test DaF:

Test DaF
Съдържа сборник с всичко необходимо за изпита по немски език, а именно тестове, упражнения и бонус от 3 аудиокасети. Изпита е задължителен за прием в университетите в Германия.
Сборника предлага различни практически използваеми модели на теста.
Разработен е специално за полагането на изпита у нас.
Това е учебно помагало написано специално за съответния изпит. Това е преработено издание от 2005 година, което е съобразено с новите изисквания за провеждане на изпита. Покрива нива B2 и C1.
В него е включена много полезна информация относно самия изпит, а има и различни задачи, които помагат за подготовката за явяване на Test DaF.
pomagalo test daf
Упражненията са разделени в четири групи:
  • четене;
  • слушане;
  • писане;
  • говорене.
Система за подготовка изпит DSD:
rykovodstvoto za uchitelia dsd
Тази система подготвя за явяване на изпит DSD.
Включени са конкретните решения на задачите, поставени в материала, както и много различни информация около формата на самия изпит. В приложението е включен мултимедиен диск, показващ запис от устния изпит.
Учебната система включва:
  • помагали + диск;
  • книга за учителя + DVD.
Система за подготовка изпит TELC:
Този сборник е подходящ за всеки, решил се да се яви на сертификатен изпит TELC. Подготвен е специално за изпита, като осъществява подготовка за всичките му компоненти.
izpit telc
Система за подготовка изпит Goethe-Zertifikat B2:
goethe zertifikat
Тази книга ще ви въведе стъпка по стъпка и ще Ви ръководи до край, като подробно Ви обясни всичко, което е необходимо да знаете за полагането на този изпит.